VIP Gift Shop | VIP Style

Уважаеми клиенти,

Сайтът е в процес на обновяване.
Може да пазарувате онлайн в другия ни магазин:


www.vip-giftshop.comСлед 3 секунди ще бъдете пренасочени към www.vip-giftshop.com.

Каталог

Кухненски съдове

Уреди за готвене

Ножове и прибори

Продукти за масаж

Подаръци и аксесоари

SILAMPOS

Като португалска марка, ние винаги сме били вдъхновени главно от Европейските тенденции. Нашият имидж и продукти имат собствен стил, който отразява културата ни. Но тъй като разстоянията по света вече са по-къси , ние получаваме вдъхновение почти от всички краища на света.
Марката Silampos е създадена през 1951 година, като започва своето производство с алуминиеви кухненски съдове. През 60-те години, е произведена първата тенджера под налягане в Португалия, което донася на Silampos повсеместна слава и признание.
В началото на 70-те години, Silampos става специалист в производтсвото на съдове от неръждаема стомана, и от тогава развива настоящата си продуктова линия.
През 1978 година семейство Кампос (Campos) застава начело на Silampos и това довежда до реструктуриране на компанията и придобиване на оборудване, с което се подобрява триологията – капацитет, продуктивност и качество, които са необходими на марката, за да засили позицията си на местния пазар и да «нахлуе» на външните пазари. Това позволява на Silampos да стане най-популярната португалска марка за производство на метални кухненски съдове за домашни нужди.
През 2000 година, е създадена Silampos Group, заедно с британските компании Horwood Homewares и Kaufmann, чийто среден оборот е приблизително 50 милиона евро.
До края на 2001 година, Silampos се превръща в дружество с ограничена отговорност (ООД) с акционерен капитал от 400 милиона евро, изцяло собственост на семейство Кампос, които създават компанията.
През 2004 година, Silampos пробива и на пазара на хотелиерството и ресторантьорството със специална персонализирана колекция кухненски съдове от неръждаема стомана.


Гледна точка, Мисия и Ценности
Гледна точка – Да бъдем основното решение и избор, що се отнася до стоки за дома като цяло, и особено за масата и кухнята, било то за промишлени или домашни нужди. Да бъдем водеща марка на местния пазар и да се позоваваме на международните пазари.
Мисия – Да създаваме, развиваме, произвеждаме и търгуваме с изделия за кухнята, масата и дома; да сме полезни за клиентите, служителите, снабдителите, акционерите и всички общности, с които компанията взаимодейства; да допринесем за по-добра околна среда и по-добър начин на живот като цяло. Да подкрепяме и окуражаваме инициативи, които целят постоянното развитие на промишлеността.
Ценности – Дейността на Silampos отразява нейните ценности - почтеност и честност, професионализъм и точност, сътрудничество и съдружничество, иновация и непрекъснато развитие.
Сега, Silampos изнася стоки навсякъде по света (България, Испания, Франция, Италия, Англия, Русия, Япония, Австралия, Мексико и други) и е лидер на португалския пазар с марката Silampos, а на британския – с марката Stellar.
Silampos присъства в реномираните магазини по света.
С голям опит и силна култура в дизайна, Silampos е внимателен към нуждите на пазара и новите тенденции, осъзнавайки важността и нуждата от развиването на иновативни продукти, засилвайки имиджа на марката и виждайки работата с клиентите като обособяващ фактор.
Компанията са развива с цел да отговори по по-обособен, гъвкав, ефикасен и позитивен начин на идеите, които се предават чрез марката. Затова Silampos развива методи да интегрира по подходящ, систематичен и активен начин, проектантските дейности, свързани с продукта и комуникацията с инженерите и техническите умения, за да постигне нови алтернативи, идеи и начини на правене на нещата.
Постоянното наблягане върху обособени дизайни води до функционални, естетични и щадящи околната среда продукти. Високата производителност осигурява бързо готвене, значително спестяване на енергия и здравословни ястия, отговарящи на нуждите както на клиентите, така и на изветни главни готвачи.