VIP Gift Shop | VIP Style

Уважаеми клиенти,

Сайтът е в процес на обновяване.
Може да пазарувате онлайн в другия ни магазин:


www.vip-giftshop.comСлед 3 секунди ще бъдете пренасочени към www.vip-giftshop.com.

Каталог

Кухненски съдове

Уреди за готвене

Ножове и прибори

Продукти за масаж

Подаръци и аксесоари

OLIVER WEBER

Oliver Weber

През 2005 г. основателите на New Vision Boutique стартират нов бизнес проект със създаването на дъщерна фирма VIP Style, която да предложи на българския пазар различни качествени и стилни подаръчни артикули. Уповавайки се на опита в работата с чужди партньори, в новият проект отново се акцентира предимно на сътрудничество с реномирани фирми-производители от Германия, Австрия и Япония.

Марката за бижутерия с камъни Swarovski, с която VIP Style работи, е Oliver Weber на австрийската фирма – Westa Gmbh, която се отличава със своята красота, качество и изключително разнообразие от модели.

Името на марката всъщност е името на нейният създател - Oliver Weber, който е бил търговски директор на прочутата марка Swarovski. Там той придобива необходимия опит и квалификация, за да създаде своя собствена неповторима колекция. Под негово ръководство екип от специалисти работят по създаването на дизайна и моделите им, които се изработват във австрийските фабрики на Swarovski.

Марката е придобила известност в целия свят, а чрез VIP Style - вече и в България. Независимо дали ще закупите бижута Oliver Weber от музея на Swarovski в Австрия или от WEB-сайта и търговските обекти на VIP Style, всеки артикул ще получите в оригинална опаковка с гаранция и сертификат за качество и произход от Swarovski.

Oliver Weber предлага три различни колекции: CLASSIC (бижута изработени от месинг с родиево покритие), LIFE (бижута и аксесоари изработени от сребро с родиево покритие) и STEEL (бижута изцяло изработени от бижутерийна стомана).

Бижутата и от трите колекции са инкрустирани с кристали Swarovski.

Westa GmbH
Gewerbepark 3
6068 Mils
AUSTRIA

www.oliverwebercollection.com